Pon-Pet 7:30h - 15:30h
Kontakt

O nama

Kompanija Eko Elektrofrigo d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1996. godine, koje od prvih dana svog poslovanja teži inovativnim rešenjima iz oblasti rashladne tehnike. U sektoru industrijskog hlađenja u Republici Srbiji i regionu, Eko Elektrofrigo je danas jedan od lidera. Odlikujemo se veoma kompleksnom i jedinstvenom ponudom rashladnih proizvoda, gde se, kao glavni adut, ističe sposobnost za projektovanjem i izvođenjem nestandardizovanih rešenja, potpuno prilagođenih zahtevima investitora.

Kompanija danas pokriva oblast industrijske rashladne opreme, komercijalnih rashladnih uređaja, industrijske opreme za preradu mesa, povrća i voća, sa kompletnom linijom profesionalnih usluga od konsaltinga, projektovanja, prodaje opreme, do montaže i na kraju održavanja. Time se u potpunosti zatvara krug svih usluga koje kupac može zahtevati, od standardnih do najzahtevnijih. Zahvaljujući stručnom timu i njihovom znanju, iskustvu i kreativnim idejama, možemo da obezbedimo, kreiramo i implementiramo najsavremenija i najefikasnija rešenja na jednom mestu, kao što su:

  • kompletan asortiman opreme uz profesionalnu tehničku podršku,
  • izbor najoptimalnijih tehničkih rešenja i opreme koja zadovoljava potrebe i mogućnosti potrošača,
  • oprema međunarodno priznatih proizvođača,
  • stručna i profesionalna montaža,
  • redovno održavanje i servis,
  • siguran i pouzdan rad.

KVALITET I POUZDANOST

Sa ciljem da sa investitorima uvek ostvarimo dugoročnu saradnju, beskompromisno stavljamo akcenat na kvalitet i pouzdanost usluga i proizvoda koje nudimo.


DISTRIBUTERI RASHLADNE OPREME

Kao glavni distributer opreme poznatih evropskih kompanija kao što su Bitzer, Danfoss, Alfa Lu-Ve i sl. za Republiku Srbiju, nudimo mogućnost isporuke najrazličitijih delova i opreme za rashladne sisteme.