Pon-Pet 7:30h - 15:30h
Kontakt

Upoznajte novi ETS 8M

Novi Dannfoss ETS 8M ventil omogućava proizvođačima opreme i krajnim korisnicima da ostvare koristi od veće efikasnosti i pouzdanosti, dizajniran je da premosti jaz u kapacitetu između malog i efikasnog ETS 5M ventila i inovativnog ETS Colibry namenjenog za velike kapacitete.

Dokumentacija za ETS 8M - elektronski ETS ekspanzioni ventil za modularne rashladne jedinice i toplotne pumpe
Dodatna dokumentacija ETS 8M
Uputstvo za instalaciju ETS 8M
Dokumentacija za ETS 5M - elektronski ETS ekspanzioni ventil
Uputstvo za instalaciju ETS 5M

Danfoss ETS 8M i ETS 5M

Danfoss je upotpunio svoj potfolijo ETS elektronsko ekspanzionih ventila. Iz naše ponude izdvajamo Danfoss ETS 5M i 8M ventile.
Danfoss ETS serija elektronsko ekspanzionih ventila se koristi za preciznu regulaciju protoka, utičući na smanjenje ili povećanje pritiska u sistemu. Novi Dannfoss ETS 8M ventil omogućava proizvođačima opreme i krajnim korisnicima da ostvare koristi od veće efikasnosti i pouzdanosti, dizajniran je da premost jaz u kapacitetu između malog i efikasnog ETS 5M ventila i inovativnog ETS Colibry namenjenog za velike kapacitete.
Danfoss je iskoristio svoju stručnost i iskustvo kako bi podržao svoje korisnike pri prelasku na rashladna sredstva sa niskim uticajem na globalno zagrevanje (GWP). ETS 8M serija je kompatibilna sa R454B kao i sa R32 i može se dopuniti čitavim potfolijem Danfoss komponenti, kompresora i izmenjivača toplote koji su dostupni sa ovim rashladnim fluidima – uključujući više opcija sa niskim uticajem na globalno zagrejavanje.
OEM proizvođači koji dizajniraju manje sisteme takođe imaju više opcija, nakon što su novi testovi i kvalifikacije proširile potencijalnu upotrebu za ETS 5M — ultra-kompaktni EEV. Ventil isporučuje kapacitete hlađenja od 8 do 21 kW na R410A.
Nakon temeljnog testiranja, dokazano je da je ETS 5M otporan na vibracije i udare u transportnim aplikacijama i da je veoma pouzdan na niskim temperaturama.

etm5
Danfoss ETS 8M


Ključne karakteristike:

  • Dizajn orijentisan na aplikaciju
  • Odlična kontrola regulacije kapaciteta
  • Danfoss kvalitet
  • Niska brzina otvaranja (DO) i stabilna kontrola
  • Visok MOPD u normalnom i suprotnom smeru strujanja
  • Linearna karakteristika ventila
  • Opcija ventila sa S karakteristikom za potrebe retrofita